fredag 20 mars 2020

Keep calm and carry on....Jag upprepar orden som ett mantra och gör vad jag kan för att normalisera en vardag som är precis som vanligt, men ändå helt annorlunda. Plötsligt minskar bokningar på restauranger och hotell med 80-90%, personal varslas både där och på flygbolag medan handlarna har bråda dagar med att fylla på de tomma hyllorna.
Och vad gör jag själv? Jag försöker hålla mig lugn och hitta nya vägar för mig och min trogna personal. Veckan som gått har vi utmanat oss själva att hitta sätt att kunna hålla i gång vår verksamhet och vi hoppas att ni stöttar oss och våra kollegor i branschen.

Vill du ha bagerier, konditorier och restauranger kvar?
Eller vilken som helst småskalig verksamhet du har i din närhet egentligen? Fortsätt köpa deras produkter och tjänster. Jag lovar att de också har kommit på flera sätt att kunna fortsätta sin verksamhet, men det krävs att du som konsument faktiskt fortsätter att konsumera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar