måndag 24 augusti 2020

ELSAS BUFFÉ I SKÖRDETID


Vilka underbara dagar och kvällar vi har haft sista veckorna. Magiskt att få sitta ute till klockan sent i den tropiska värmen. Det har varit svettigt i köksträdgården, men att få njuta solvarma tomater i skuggan efter den dagliga rundan för att kolla läget är oslagbart.

Vår restaurang är öppen igen efter sommaruppehållet och sakta, sakta kommer gästerna tillbaka. Inte alls i samma utsträckning som tidigare år och visst undrar jag hur det kommer att gå för oss, allt annat är en lögn. Jag tänker att om "alla" nu ska fortsätta att jobba hemma under hösten finns det en massa människor som vanligtvis pendlar ut från småstaden som till slut kommer att ledsna på sin egen matlagning och hitta till oss. Så därför ber jag er alla att fortsätta gilla och dela våra inlägg på Facebook och Instagram.

Lite nytt kommer hända i verksamheten veckorna som kommer. Vi har en webbutik på väg och har tagit ännu ett steg mot en klimatsmartare måltid. Men det får ni läsa om framöver. Var rädda om varandra och stötta era lokala restauranger/caféer och alla andra som har det tufft. Köp ett presentkort, en lunch eller varför inte bjuda på Skördefest?
 Förutom att äta lunch hos oss på Kantinen kan ni hämta färdigpackad lunch under våra öppettider:
11.00 - 14.00 på vardagar.

Det går också bra att beställa catering till små och stora sällskap. Här är erbjudandet för september. 
Vi önskar er smaklig läsning och ser fram emot er beställning,
Alexandra med personal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar